Skip to main content
search
0

Welkom bij Clarò

Begin 2019 ben ik, Carlos Ouwehand, Clarò gestart. Ik heb zelf een aantal jaar in Spanje gewoond en veel van mijn familie woont er nog steeds. Toen ik terug kwam in Nederland, kon ik nergens goede olijfolie vinden. Niet zoals ik die gewend was. Ik ben toen op het idee gekomen om zelf een bedrijf in olijfolie op te richten, met de beste olijfolie, geïmporteerd van mijn familie uit Spanje.

In juni 2019 heb ik besloten om producten te gaan verkopen op verschillende markten. Hieronder een overzicht van alle markten waar u Clarò kunt vinden:

  • Maandag: Amstelveld, Amsterdam
  • Woensdag: Haarlemmerplein, Amsterdam
  • Donderdag: IJmuiden
  • Vrijdag: Haarlem, biologische markt (Botermarkt)
  • Zaterdag: Hoorn
  • Zondag: wisselende evenementen. Houd onze Facebook of Instagram in de gaten waar we staan.

De olijfolie die wij verkopen is ecologisch, biologisch en extra vierge. Extra vierge staat ook wel bekend als ‘extra vergine’. Het betreft eersteklas olijfolie van een eerste koude persing.  We hebben drie soorten ‘pure’ oliën, villalonga, serrana en arbequina. 

Naast deze heerlijke olijfolie hebben wij ook een aantal bijzondere oliën in zijn assortiment, zoals chiazaadolie, amandelolie en lijnzaadolie. Ook hebben wij heerlijke soorten azijn, diverse Spaanse delicatessen en heerlijke kruidenoliën zoals basilicumolie, knoflookolie, truffelolie en nog veel meer. 

Bekijk voor ons gehele assortiment de webshop.

Ik geef de citroen olijfolie van Clarò een 9 en vond hem verfrissend, niet scherp maar mild en de smaak bleef lekker lang hangen. Heerlijk om te gebruiken bij het klaarmaken van gerechten met vis of frisse salades.

Ana Carmen Estor Martinez

Bekijk nu de webshop

Hier is ruimte voor een uitnodigende zin, deze kan ook weggehaald worden.

Naar de webshop